Zoeken
  • Karin Lavrijsen

Zomer Intensive

De zomervakantie staat voor de deur. Meestal voel ik dan het verlangen even los te zijn van alle routines. Even los van de praktijk. Even los van school. Genieten van de tijd die open ligt met de kinderen, van het niks hoeven, van avonturen maken. Nu voel ik dat anders. De rustperiode ligt net achter mij. Die heeft ook veel gebracht en ik vind het juist heerlijk om daarin te delen. Om dit vorm te geven in de sessies op de praktijk.

Ik bedacht dat ik misschien niet de enige ben die andere behoeften heeft deze zomer. Wat heeft afgelopen periode bij jou naar boven gebracht? Is deze zomer het moment om dieper af te stemmen met je lijf wat je nou eigenlijk wilt? Dieper in te tunen op hoe je lijf jou laat weten wat wel en niet goed voor je is. Of wil je even doorpakken om patronen los te laten?

Ik bied deze zomer een Intensive aan: 3 XL sessies om de verdieping te zoeken . Deze sessies duren 80 minuten in plaats van 60 tegen hetzelfde tarief. Gun je jezelf nog meer verdieping, kun je ook kiezen voor meer sessies.

De ZomerIntensive geldt in Juli en Augustus.

60 minuten Cranio 85 euro (nu dus 80 minuten)

We spreken 3 sessies af. Dat kan in een relatief korte periode van 1 of 2 weken maar ook verspreid over de zomer. Indien gewenst kan ik de intensive verrijken met oefeningen voor thuis.

0 keer bekeken